Budget Booster

100% biologisch afbreekbaar en volledig plasticvrij

Gemaakt van FSC® gecertificeerd papier

Milieuvriendelijk alternatief t.o.v. de plastic variant

Geschikt tot 6 KG

Budget Booster

Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief ? Dan zijn deze 100% biologisch afbreekbare papieren tasjes een goede optie. En ze zijn ook nog eens FSC® gecertificeerd! Onze draagtassen tassen zijn praktisch, hebben een platte lus en een extra brede bodem. De ideale tas voor het bezorgen en afhalen van uw producten.

Disposables die FSC® gecertificeerd zijn, worden gemaakt van bomen die verantwoord geteeld worden, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering tegen te gaan. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met dier en mens. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen.

Product informatie

Formaat: Keuze uit 3 maten
Klein: (b) 22 cm x (d) 10 cm x (h) 28 cm
Middel: (b) 26 cm x (d) 17 cm x (h) 27 cm
Groot: (b) 32 cm x (d) 17 cm x (h) 27 cm
Kleur: Wit of bruin
Minimale oplage: 2500 stuks - Direct leverbaar - (250 st. per doos)
Prijs vanaf: €0,105 per tas

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen!

DTK-warehousing

De Tassenkoning biedt warehousing mogelijkheden

Bij DTK is jouw voorraad in goede handen. We beschikken over een enorme opslagcapaciteit aan de Binnenhavenstraat in Hengelo.

Houd je handen vrij voor je corebusiness en besteed je voorraadbeheer uit aan ons. Zonder de controle over je goederen te verliezen. Met ons eigen Warehouse Management Systeem houd je altijd zicht over je producten. Wij zorgen ervoor dat je nooit zonder voorraad zit.