Golftassen

Hoogwaardige kwaliteit 

Uniek geschenk voor werknemers of zakenrelatie!

Meer dan genoeg ruimte voor al je spullen

Maak deals in stijl op de golfbaan!

Stijlvolle golftassen met bedrijfslogo: Het geheim achter een sterke bedrijfscultuur

Hoogwaardige, gepersonaliseerde golftassen met het bedrijfslogo zijn niet alleen een stijlvolle accessoire voor golfliefhebbers, maar kunnen ook bijdragen aan het creëren van een gezonde bedrijfscultuur. Door te investeren in deze tassen laat een bedrijf zien dat het waarde hecht aan kwaliteit, individualiteit en teamspirit. Het delen van een passie voor golf bevordert teambuilding en versterkt relaties tussen collega's en zakenpartners, terwijl het bedrijfslogo op de tas een gevoel van trots en verbondenheid creëert. Kortom, gepersonaliseerde golftassen zijn niet alleen functioneel, maar ook een krachtig symbool van de kernwaarden die een gezonde bedrijfscultuur ondersteunen.

Product informatie

Formaat: Meerdere modellen mogelijk
Bedrukking: Alles is mogelijk
Kleur: Wit, zwart, blauw/wit, grijs/wit, zwart/wit
Minimale oplage: 10 stuks
Prijs: Vanaf €150,00 p/s

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen!

DTK-warehousing

De Tassenkoning biedt warehousing mogelijkheden

Bij DTK is jouw voorraad in goede handen. We beschikken over een enorme opslagcapaciteit aan de Binnenhavenstraat in Hengelo.

Houd je handen vrij voor je corebusiness en besteed je voorraadbeheer uit aan ons. Zonder de controle over je goederen te verliezen. Met ons eigen Warehouse Management Systeem houd je altijd zicht over je producten. Wij zorgen ervoor dat je nooit zonder voorraad zit.