Papieren tassen

De Tassenkoning heeft verschillende soorten papieren draagtassen in het assortiment. De Tassenkoning biedt papieren draagtassen met een luxe en hoogwaardige uitstraling, maar ook lowbudget draagtassen voor de bezorgmarkt & detailhandel. De luxe tassen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt als presentatiemateriaal op beurzen en als luxe reclamedrager voor in jouw winkel. De Tassenkoning levert de papieren draagtas in diverse papiersoorten zoals kraft papier en andere luxe papiersoorten.

Hengsels op maat
De hengsels van de papieren draagtas maken - samen met het papiersoort - de tas, vindt De Tassenkoning. De Tassenkoning biedt daarom verschillende hengsels in verschillende soorten materialen. Van een katoenen koord tot een katoenen lint en van een platte papieren lus tot een gedraaid koord. Alles is mogelijk. 

Extra uitstraling
Om de papieren draagtas net wat meer uitstraling te geven, kan je kiezen voor uiteenlopende specificaties. Een glanzende tas, full colour bedrukt of een bedrukte binnenkant? Geen probleem. Je kunt de tas laten afwerken met laminaat (mat en glans), UV-lak en een eventuele binnendruk.

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen!