De Tassenkoning

'Al meer dan tien jaar dé koning onder de draagtassen'

Waar de Tassenkoning in 2011 begon als leverancier van enkele draagtassen en pizzadozen is het bedrijf anno 2022 uitgegroeid tot allround leverancier van draagtassen en verzendverpakking. De kracht van de Tassenkoning is het wereldwijde netwerk en het compleet ontzorgen van de klant. Door de vele reizen naar Azië & Europa, stampte een solide netwerk met leveranciers en fabrikanten uit de grond.

Vanuit de Tassenkoning (DTK) is afgelopen jaren de DTK-group ontstaan. Sinds 2020 is de Tassenkoning meeverhuisd met de DTK-group van de Oldenzaalsestraat naar de Binnenhavenstraat. Uiteraard nog steeds in het mooie Hengelo o oooo.

De Tassenkoning doet het graag goed. Wij luisteren naar je alsof jij de koning bent. De Tassenkoning is niet voor niets, de koning onder de draagtassen.

Nieuwsgierig naar de Tassenkoning? Kom eens langs en kijk wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Onze partners

DTK-Trade ontzorgt in alles rondom jouw merchandise, disposables en garments. Van het allereerste ontwerp tot het zoeken naar de beste deal. DTK-Trade zorgt dat het gebeurt. 

Een gepersonaliseerde pizzadoos, een zeecontainer vol pennen van jouw bedrijf of jouw voltallige personeel in hittebestendige bedrijfskleding van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het wereldwijde leveranciers- en fabrikantennetwerk heeft DTK-Trade jouw product snel geleverd tegen een scherpe prijs. 

DTK-Logistics ondersteunt in het logistieke proces. Zij regelen alles op het gebied van op- en overslag, warehousing, orderpicking en transport. Goederen (her)laden en labelen, het transport van producten van de andere kant van de wereld naar hier of je spullen veilig bewaren in een van de loodsen.

DTK-Logistics is een betrouwbare partner die zorgvuldig met jouw goederen omgaat. Met een eigen WMS-systeem is het tevens mogelijk om het hele proces op de voet te volgen. 

Een greep uit onze tevreden klanten: