Business Booster

100% biologisch afbreekbaar en volledig plasticvrij

Gemaakt van FSC® gecertificeerd papier

Gratis opslag voor minimaal een half jaar

Geschikt tot 6 KG

Business Booster

Hoewel het begrijpelijk is dat bedrijven streven naar kostenbesparingen, moet de waarde van gepersonaliseerde papieren draagtassen niet worden onderschat. Ze bieden een betaalbare manier om professionaliteit en merkbekendheid uit te stralen, en tegelijkertijd verbeteren ze de klantervaring. Daarnaast zijn de tassen ook duurzaam en FSC® gecertificeerd!

Disposables die FSC® gecertificeerd zijn, worden gemaakt van bomen die verantwoord geteeld worden, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering tegen te gaan. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met dier en mens. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen.

Product informatie

Formaat: Keuze uit 3 standaardmaten - afwijking in overleg mogelijk
Klein: (b) 22 cm x (d) 10 cm x (h) 28 cm
Middel: (b) 26 cm x (d) 17 cm x (h) 27 cm
Groot: (b) 32 cm x (d) 17 cm x (h) 27 cm
Bedrukking: 1 kleur logo bedrukking beide kanten - meerdere kleuren in overleg mogelijk
Opslag: Minimaal half jaar gratis opslag
Kleur: Wit of bruin
Minimale oplage: 50.250 stuks - levertijd: 6 - 8 weken - (250 st. per doos)
Prijs: Op aanvraag

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen!

DTK-warehousing

De Tassenkoning biedt warehousing mogelijkheden

Bij DTK is jouw voorraad in goede handen. We beschikken over een enorme opslagcapaciteit aan de Binnenhavenstraat in Hengelo.

Houd je handen vrij voor je corebusiness en besteed je voorraadbeheer uit aan ons. Zonder de controle over je goederen te verliezen. Met ons eigen Warehouse Management Systeem houd je altijd zicht over je producten. Wij zorgen ervoor dat je nooit zonder voorraad zit.