Scan & Win Booster

100% biologisch afbreekbaar en volledig plasticvrij

Gemaakt van FSC® gecertificeerd papier

Geschikt tot 6 KG

Inclusief QR-code met website plek

Scan & Win Booster

Ben je op zoek naar een originele manier om de omzet van je bedrijf te vergroten, maar wil je niet te veel geld uitgeven aan draagtassen? Dan is de Scan & Win Booster de ideale tas! De QR-code is gekoppeld aan een website waar je jouw klanten kunt aanzetten om een call to action te doen.

Disposables die FSC® gecertificeerd zijn, worden gemaakt van bomen die verantwoord geteeld worden, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering tegen te gaan. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met dier en mens. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen.

Product informatie

Formaat: (b) 32 cm x (d) 17 cm x (h) 27 cm
Kleur: Wit
Bedrukking: Beide kanten
QR - Code: Inclusief website plek / kosten
Minimale oplage: 2500 stuks - Direct leverbaar - (250 st. per doos)
Prijs vanaf: €30,00 per doos

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen!

DTK-warehousing

De Tassenkoning biedt warehousing mogelijkheden

Bij DTK is jouw voorraad in goede handen. We beschikken over een enorme opslagcapaciteit aan de Binnenhavenstraat in Hengelo.

Houd je handen vrij voor je corebusiness en besteed je voorraadbeheer uit aan ons. Zonder de controle over je goederen te verliezen. Met ons eigen Warehouse Management Systeem houd je altijd zicht over je producten. Wij zorgen ervoor dat je nooit zonder voorraad zit.